PDA

View Full Version : Zone Alarm problem



grizzly ruin
10-05-2005, 02:34
I figure, why not ask this here...


I've been using Zone Alarm for some time, and usually I have no problems with it.

The most recent change to my computer was a windows update.

After the update I was using both Zone Alarm and Internet without a problem.

I then went to indonesia for half a month, with my PC shut down the entire time, and now if I have Zone Alarm running, I can't access the internet in any way.

Any ideas?

athamas
10-05-2005, 08:25
have you got the latest updates? windows XP Se and Zonealarm dont like each other all that much!

Wraith
10-05-2005, 09:48
I don't know whether this will help --

http://www.zonelabs.com/store/content/company/products/xpInfoCenter/faq.jsp?lid=ts_xpsp2faq