PDA

View Full Version : Multiple characters in a unit?



VetSgtSchaeffer
05-06-2010, 06:25
Can you put multiple characters in a single unit? I want to put my standard bearer and my lord into a unit with my knights is this possible?

alextroy
05-06-2010, 06:32
Yes. Feel free to put as many characters into a unit as you like.

dragonet111
05-06-2010, 06:54
Yes I do that all the time:D.
7 questing knights+Bretonnian lord+great standard bearer.