PDA

View Full Version : Shooting in 2 Ranks



twisted_angel
16-07-2010, 20:29
while shooting in 2 ranks does the second rank need to be in range with the enemy models or is it measured from the first rank (ie its more of a supporting attack)??

thx in advance

Ultimate Life Form
16-07-2010, 20:37
Page 39, right half.

Only those in range may fire.

some_scrub
16-07-2010, 21:16
Does that mean that only models at long range suffer the range penalty?

Ultimate Life Form
16-07-2010, 21:20
Of course.

whydiablo
19-07-2010, 16:57
How about skirmisher unit shooting?

Skirmisher count 0 rank, so all models in unit can shoot?