PDA

View Full Version : Anyone else getting their AV alarm set off?



White_13oy
02-04-2011, 21:53
(Sorry for posting this in both GD sections)

I know this is probably the wrong area to put this, but every page I go to on warseer, my Kapersky AV now gives me a warning that another website is trying to dl something to my computer. Now I know you might say I might be infected, so I'm in the process of doing a full scan. I only connect to warseer to though my Opera Speed Dial so I haven't logged into an incorrect url, I didn't get it earlier (about 1.5 hours ago) and it's only on warseer, not any other website I go to, I have checked about five other and nothing came up. My AV keeps blocking it, so I figured I'd ask here and see whats going on.

EDIT:: If this helps the address is http:// drelarus.cz .cc/QQkFBg... and so on.

Korraz
02-04-2011, 22:09
Same here with AVG. Strange, from one second to another.

theunwantedbeing
02-04-2011, 22:11
I was getting some programme wanting to load, may or may not have been warseer causing it.
Restarting has made it go away though.

White_13oy
02-04-2011, 22:18
Restarting the browser or your computer?

Urgat
02-04-2011, 22:20
Same here with avast, it warns me about that delarus thing trying to connect to my PC. Definitively Warseer.

theunwantedbeing
02-04-2011, 22:20
I restarted my computer, but the browser too.
I kept getting the same box trying to load up some programme.

No AVG, just Norton.

White_13oy
02-04-2011, 22:24
I hope the Admins know about this already, who can I try and contact? I got to leave for work in about um... 4 min ago.

HRM
02-04-2011, 22:36
Yeah, my AVG keeps going off, too.

The Pestilent Blight
02-04-2011, 22:41
Ya it's the site, probably one of the adservers that was hacked (get hacked alot) I killed the java.exe process so I think I managed to avoid the install.

Lord Dan
02-04-2011, 22:50
I got it with VIPRE, too.

IAMNOTHERE
02-04-2011, 22:55
Affecting me on IE8, definately this site. I'm running avast if anyones trying to sort it.

Sinnertje
02-04-2011, 22:55
Comodo - check

VenomBlood
02-04-2011, 23:10
Mac snow leopard, safari 4 - a warning from google safe browsing.
Oh dear, I remember such bad stuff on good old portent.
Peter aka VenomBlood

EmperorNorton
02-04-2011, 23:17
No AVG, just Norton.

At your service.


I got the same (with MSE).

cyberspite
03-04-2011, 00:20
Well safari just gave me a phishing alert when I tried to click on the forums link, fine with firefox tho.

Latro_
03-04-2011, 00:23
Raised here, they're on it.
http://www.warseer.com/forums/showthread.php?t=299376

bluemage
03-04-2011, 19:50
I got something similiar with trend micro

Demon-cookie
03-04-2011, 22:42
Don't know about anyone else but mine went off with firefox earlier but appaers to be behaving now. Hopefully that means it fixed.

t-tauri
03-04-2011, 22:46
See the thread here (http://www.warseer.com/forums/showthread.php?t=299376). Thread closed. Please post in the appropriate area.