PDA

View Full Version : WSFA Summer Cup veterans award and winners



tenpole
08-07-2007, 08:30
The award for veterans of the just played WSFA 2007 Warseer Stunty Summer Cup can add this medal/badge/sticker to their collection.

http://img300.imageshack.us/img300/4553/wsfa2007stuntysummercupzp7.gif (http://imageshack.us) I entered the 2007 WSFA Summer Cup and Lost.

Enter the text below, I put it in a table so the text aligns in the middle.

<table><tr><td><a href="http://fumbbl.com/FUMBBL.php?page=group&op=view&at=0&group=4220&show=16172"<img src="http://img300.imageshack.us/img300/4553/wsfa2007stuntysummercupzp7.gif" border="0" alt="Image Hosted by ImageShack.us"/></a><td> <font size=1>I entered the 2007 WSFA Summer Cup and lost</tr></table>

You can edit your text if you like obviously Thors will say he entered and won and maybe the shins will have runner up or second place.

tenpole
08-07-2007, 08:40
I have also considered giving the award to players in the team who remained inthe dug out either due to a niggle or missing a game due to injurt or handicap or just plain not fielded. Still give these players the award as they had an effect on the TR so did have an influence on the game.

Deng Ham
08-07-2007, 10:05
I don't get the image when I poste it in my bio. Also I have one player that only entered the summer cup, and not the spill my pint. Is there any other code other than the <font size=3> +++++Player Awards ++++++ That I shoud ad

tenpole
08-07-2007, 14:19
I guess you have got it working now looking at your team page.

Lol th0r has put next to his award :

"I entered the 2007 WSFA Summer Cup and all I got was this trophy"

Deng Ham
08-07-2007, 15:02
No I ain't got i working. The Summer cup photo is still not showing up on my computer. Could it be that you have some cach that alow you to see it, my it's not loaded into min.

tenpole
08-07-2007, 15:55
Its your side with the problem.

I look at your team and I can see the badges clearly displayed. It must be your browser settings.

PhrollikK
08-07-2007, 17:21
Deng Ham, press reload/refresh on the browser... or else delete the browser cache and try again :)